STÅLKONSTRUKTIONER.

FREMSTILLING OG MONTAGE AF STÅLKONSTRUKTIONER

Totalleverancer af projekter og tunge smedeopgaver med høje kvalitetskrav. Dygtige projektledere styrer opgaver i alle sværhedsgrader.
Afdelingen er specialiseret i projektopgaver og store smedeopgaver og bruger vores CNC-styrede produktionsappart til at løse opgaverne billigst muligt og med høj præcision. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og en professionel rådgivning omkring fremstillingen af dine produkter.

OPSVEJSTE STÅLKONSTRUKTIONER
Vi foretager alle gængse former for svejsning med certifikat i rustfrit, sort jern og aluminium.

Halvautomatisk svejsning på rundborde.

Svejsning med svejsekontrol, svejserapport, WPQR og WPS

STÆRKT PRODUKTIONSAPPARAT I RYGGEN
Afdelingen drager fordel af maskinfabrikkens alsidige portefølge af styrede maskiner. Det gør produktionen effektiv og præcisionen høj, ligesom det er billigt og hurtigt at fremstille af værkstøjer og svejsefiskturer.

MONTAGE, INSTALLATION, OMBYGNING OG REPARATION
Montage på vores maskinfabrik, on site eller ved dig som kunde. Vi har egen krankapacitet op til 3 tons.

Ud over montage udfører vi også øvrige opgaver udenfor huset eksempelvis installation af maskiner, service, ombygnings- og reparations arbejde.

MMS Teknik producerer på stort maskinværksted i Billund - Midtjylland og vi har daglig kontakt til Kina.

​Produktion, Service og vedligeholdelse - Slagterimaskiner og transportsystemer mm.

Hos MMS Teknik har vi specialiseret os i service og vedligeholdelse af produktions systemer (Lejer, aksler, tandhjul, rullekæder, mm.)og produktionslinjer til slagteriers slagterimaskiner. Herunder udskiftning af enkeltdele og nye stålkonstruktioner.

MMS Teknik udvikler tilpassede løsninger til automatisering i fødevareindustrien, og andre hygiejnefølsomme industrier.

Vi er især kendt for vores højkvalitetssystemer for hele værdikæden inden for kødindustrien - fra slagtekroppe, slagtelinjer, skære- og udbeningslinjer, samt hygiejne systemer .

Rådgivning

MMS Teknik påtager sig gerne rollen som underleverandør, hvor vi hjælper med alt fra idé- og designudvikling af et enkelt element til deltagelse i større serieproduktioner, MMS Teknik har også direkte kontakt til levandører i Kina. Ligesom vi gerne rådgiver på udviklingsprojekter.

 

MMS Teknik A/S


MMS Teknik A/S​ - Smedevej 5, 7190 Billund
Telefon: 25 23 43 65
david@mmsteknik.dk​